storbild_volleyball.jpg
transparent_0.png

Volleyboll

transparant_2000x1000_38.png

Helhetslösning eller enstaka produkt?
Vi har allt i teknikväg för volleyboll

Vi är specialicerade på att leverera teknik till sportarenor och idrottshallar.
Allt från matchpultar och resultattavlor till videoskärmar och produktionssystem.
Vi har många goda referenser från klubbar som använder våra system.
Kontakta oss för att veta mer.
transparant_2000x1000_43.png

Sportsystem

transparant_2000x1000_31.png
sport in the box_scaled_FULL.jpg

Sport In The Box 2

Sport in the box 2 är vårt senaste grafik- och sportsystem för att styra er storbildsskärm eller videoproduktion. Systemet låter dig skapa dynamiskt innehåll med resultatgrafik, reklam, mixning av videokällor och repriser.

Vi har lång erfarenhet av sportsystem och med Sport In The Box 2 har vi lyckats skapa en lösning som passar allt från den lilla hallen till de absolut största internationella arenorna.
transparant_2000x1000_43.png

Videotavlor och Videokuber

basket_tavla1.jpg

Videotavlor

Våra videotavlor för Ishallar är av högsta kvalitet och anpassade för den fuktiga miljön. De är i grunden modulbaserade med standardstorlekarna 500x500 eller 500x1000 mm stora moduler. Tavlorna kan fås som fast monterade direkt på vägg, hängande eller stående konstruktioner. Alla installationer anpassas för att passa just er hall så att infästningar och lösning blir optimal.
transparant_2000x1000_31.png
IMG_2241_0_scaled_FULL.jpg

Videokuber

Sport In The Box 2 är vårt senaste grafik- och sportsystem som används för att skapa produktioner för er LED vägg eller videoproduktion. Systemet låter dig skapa dynamiskt innehåll med allt från grafik, mixning av videokameror till repriser.

Vi har lång erfarenhet av sportsystem och med Sport In The Box 2 har vi lyckats skapa en lösning som passar allt från den lilla hallen där föräldrar vill kunna visa klubbloggor, sponsorer och kanske göra en namnpresentation av en spelare till de absolut största arenorna både i sverige och internationellt där kraven är helt andra.

Använd systemet som enskilt med den inbyggda klockan eller anslut det mot den befintliga, alla möjligheter finns.
sarg1_scaled_FULL.jpg

Banners och sarg lösningar

Funderar ni på en ring under kuben, en entree tavla eller en "andra bandet" sarg LED. Kontakta oss med din idee så hjälper vi er att realisera den!
transparant_2000x1000_43.png

Klocksystem och numeriskatavlor

transparant_2000x1000_31.png
Saturn.png

Saturn multisport konsoll

Vi rekomenderar alltid Saturn Multisport konsoll för volleyboll som matchpult. Saturn är enkel med sin tydliga LCD display och har en bevisad hög tillförlitlighet och kvalitet.
Hanterar allt från små ungdomsmatcher upp till högsta division. Här matas resultat och klockan styrs, datan skickas sedan till sportsystemet och numeriska enheter.
Saturn961_1_0.png

Saturn 901

Behöver ni en enkel Numerisk tavla som komplement till er Videotavla eller enbart som resultattavla är Saturn 961 det perfekta valet. Robust och byggd för att hålla med tydliga stora siffror (30cm höga resultat och tidssoffror) syns den över hela hallen. Storlek(mm): 2300x1050x85. Vikt(kg): 56.
transparant_2000x1000_31.png
SaturnHorn.png

Saturn Horn

Externt kompressor horn för de stora arenorna som behöver extra starkt ljud vid slut av period signaler alternativt för de som bara använder videoskärmar. Ansluts direkt mot saturn multisport konsolen.
TidTemp.png

Omklädningsrums klockor

Numerisk omklädningsrumsklocka som visar match och paustid, samt vanlig klocktid när det ej är match. Sifferstorkel 105 mm.
Finns med tak och väggfäste. 
Sidfot_iccms.jpg

Önskas hjälp? Vi ger dig råd!

  • Gratis
  • Snabbt
  • Enkelt