storbild_volleyball.jpg
transparent_0.png

Volleyboll

transparant_2000x1000_38.png

Helhetslösning eller enstaka produkt?
Vi har allt i teknikväg för volleyboll.

Vi är specialicerade på att leverera teknik till sportarenor och idrottshallar.
Allt från matchpultar och resultattavlor till videoskärmar och produktionssystem.
Vi har många goda referenser från klubbar som använder våra system.
Kontakta oss för mer information.
transparant_2000x1000_43.png

Sportsystem

transparant_2000x1000_31.png
sport in the box_scaled_FULL.jpg

Sport In The Box 2

Sport in the box 2 är vårt senaste grafik- och sportsystem för att styra storbildsskärmar eller skapa videoproduktion. Systemet låter dig producera dynamiskt innehåll med resultatgrafik, reklam och mixning av videokällor och repriser.

 

Systemet är enkelt att förstå sig på och efter ett tag brukar även föräldrar och aktiva kunna skapa produktioner likt dem på de stora arenorna.

Lång erfarenhet av sportsystem har resulterat i ett system som passar både de absolut största arenorna och de små hallarna: Sport In The Box 2.
 

transparant_2000x1000_43.png

Videotavlor och Videokuber

basket_tavla1.jpg

Videoskärmar

Våra videoskärmar är av högsta kvalité och anpassade för miljön i volleybollhallar. De är i grunden modulbaserade med standardstorlekarna 500x500 eller 500x1000 mm stora moduler. Skärmarna kan monteras fast direkt på väggen, hängande eller i stående konstruktioner. Alla installationer anpassas för att passa just er hall.
 

transparant_2000x1000_31.png
IMG_2241_0_scaled_FULL.jpg

Mediakuber

Våra mediakuber finns i många olika utföranden. Den enklaste har fyra sidor och fasta hörn, men vi erbjuder också kuber med rundade hörn och ovala eller runda konstruktioner. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att realisera den!
 

sarg1_scaled_FULL.jpg

Banners och sarglösningar

Funderar ni på en ring under kuben, en entréskylt eller en "andra bandet"-skylt? Kontakta oss med er idé så hjälper vi er att realisera den!
 

transparant_2000x1000_43.png

Klocksystem och numeriska tavlor

transparant_2000x1000_31.png
Saturn.png

Saturn multisport konsol

Vi rekommenderar alltid Saturn Multisport konsol för volleyboll som separat klockenhet. Saturn är enkel med sin tydliga LCD display och har en bevisad hög tillförlitlighet och kvalité.

Den hanterar allt från små ungdomsmatcher upp till spel i högsta divisionen. Härifrån matas resultat och klockan styrs. Datan skickas sedan till sportsystemet och numeriska enheter.
 

Saturn961_1_0.png

Saturn 901

Behöver ni en enkel numerisk tavla som komplement till er videoskärm eller enbart som resultattavla är Saturn 961 det perfekta valet. Den är robust och har tydliga stora siffror (30cm höga resultat och tidssoffror) som syns över hela hallen.

Storlek(mm): 2300x1050x85. Vikt(kg): 56
 
transparant_2000x1000_31.png
SaturnHorn.png

Saturn Horn

Externt kompressorhorn för de stora arenorna som behöver extra starkt ljud vid slut av perioder, alternativt för de som bara använder videoskärmar. Hornet ansluts direkt mot saturn multisport konsollen.
 
TidTemp.png

Klockor till omklädningsrum

Numerisk omklädningsrumsklocka som visar matchtid och paustid samt vanlig klocktid när det inte är match. Sifferstorlek 105 mm. Klockan finns med tak- och väggfäste. 
 
Sidfot_iccms.jpg

Önskas hjälp? Vi ger dig råd!

  • Gratis
  • Snabbt
  • Enkelt