storbild_hästhopp.jpg
transparent_0.png

Hästhoppning

transparant_pixel_67.png
Några av våra nöjda kunder
  • rs.png
  • hippo-data_scaled_FULL.png
  • website_logo_008.png
  • sundbyholm.png
  • dalatrav.jpg
ICC Media: Feature 2 Images

System för hästhoppning

Erik är Bäst
2021-05-21 08_05_21-ATU-X_Equestrian_videoboard_v2_scaled_FULL.png

Vårt ATU-X system är den senaste versionen av tidtagningssystem för hästhoppning. Systemet har inbyggda radiochip och kommunicerar trådlöst till fotocellerna. Det kan även styra tavlor trådlöst eller via kabel.

Läs mer
Equipe2_scaled_FULL.jpg

Vi har ett stort utbud av video- och resultatskärmar för hästsport som omfattar allt från mindre numeriska resultattavlor till större videoskärmar.

Läs mer
transparant_2000x1000_43.png

Tidtagningssystem

atux_3.jpg

ATU-X Equestrian

ATU-X Equestrian är vårt senaste system för hästhoppning. ATU-X enheten är en tidbas som enkelt ansluts via USB-kabel till Equipe datorn och sedan styrs direkt genom Equipe interfacet. Det är möjligt att både se batteristatus på cellerna och ändra vilken cell som är till vilken passage. 

 

ATU-X är tillsammans med P1-R FEI godkänd för tävlingar på högsta nivå, men används också på mindre klubbtävlingar.
 

transparant_2000x1000_31.png
P1R_v2_cover_scaled_FULL.png

P1-R Fotocell

P1-R är den senaste iterationen av trådlösa fotoceller från ICC Media & Sport. Den senaste versionen har ett vred för justering av linjens styrka vilket förenklar inställningen mot reflektorn och medför att avståndet mellan cell och reflektor kan ökas.

 

Med den senaste generationens 868 MHz radiochip kan fotocellen hantera över en kilometers avstånd till ATU-X. Optimerad batteriförbrukning ger dessutom 24 timmars batteritid.
 

transparant_2000x1000_43.png

Video och resultattavlor

32202726_1979962478712153_5024237233733894144_n.jpg

Videoskärmar för hästsport

Vi på ICC Media & Sport är experter på videoskärmar för olika sporter och har goda referenser. 

 

Skärmarna kan hängas upp, byggas på väggar eller vara mobila i from av trailer eller casar som på bilden. Våra skärmar anpassas alltid efter arenan och den specifika klubbens förutsättningar och möjligheter.

 

Den minsta skärmen är två kvadratmeter stor och kan visa namn, hinderfel, placering, nedräkning till nästa klass och reklam logotyper. De större skärmarna hanterar även livevideo och resultatlistor.

 

Skärmarna levereras med installation, vårt system Sport In The Box 2 och är självklart av högsta kvalité. Dessutom är de alltid EMC och CE märkta och har upp till fem års garanti.
 

transparant_2000x1000_31.png
230scoreboards_red_0.png

Numeriska resultatavlor

En numerisk tavla är instegsmodellen och ett krav för att få hålla en nationell tävling. Den vanligaste tavlan för hästhoppning har två rader och visar ekipage nummer, tid, hinderfel och total tid. Tavlan monteras inomhus eller utomhus och eftersom ljusstyrkan anpassas med hjälp av en ljussensor blir kontrasten alltid optimal, oavsett omgivningsljus.

 

Tavlan kan också fås med uppgradering så att den kommunicerar trådlöst mot ATU-X.
 

equipe_scaled_FULL_0.png

Sport In The Box 2

Vi erbjuder kompletta grafik och streaming system för Equipe. De här systemen baseras på vår grafikmotor Sport In The Box 2 och kan användas till att styra videoskärmar, TV i fiket, streama ut på nätet med mera. Dessutom kan allt från reklam till repriser hanteras med enkla knappar.

 

Systemet anpassas efter era behov. Till exempel kan ni själva välja antalet in- och utgångar eller om ni vill ha systemet som en kraftfull laptop alternativt en fullstor lösning med mobiltrack och 19” pc.
 

Dokument
Sidfot_iccms.jpg

Önskas hjälp? Vi ger dig råd!

  • Gratis
  • Snabbt
  • Enkelt